H – Hazard

     A – Analysis

         C – Critical

             C – Control

                 P – Points

 

TrollheimsLab AS holder kurs med workshop 14.-15. november ved Vårsøg hotell. Kurset gir deg en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system er bygd opp. HACCP er en internasjonalt anerkjent metode for å styre risiko i forbindelse med mattrygghet. HACCP-kravet gjelder for alle virksomheter som produserer selger eller lagrer næringsmidler. Vi vil legge vekt på å vise hvordan virksomheter kan etablere et eget HACCP-system, som er hensiktsmessig i forhold til egen drift.

Program:

1 dag:    Introduksjon av HACCP.   

2 dag:    Workshop og tilpasning til egen virksomhet.

 

Sted: Thon Hotell Vårsøg, Svartvassvegen, 6650 SURNADAL. Påmeldingsfrist: 06.11.2017

                                                                                                                                                                                                             Pris:   Tidlig påmelding før 24.10        5300,- pr person.

                Etter 24.10                                 5800,- pr person.

                                                                                                                        

(Prisen inkl. 2-retters lunsj og forfriskninger begge dagene). Trollheimslab forbeholder seg retten til å avlyse ved for få påmeldte.

                Påmelding til post@trollheimslab.no eller telefon 71 65 55 70 / sms 950 81 828.

                Påmeldingen er bindende.